Svelvik kirke lukker dørene for oppussing

POLSK ERFARING:
Firmaet som har hatt jobben med å demontere kirkeorgelet har over 20 år med erfaring, her er det Pawel
Styputkowski som går i gang med demonteringen av slitne magnet- transistorer.

POLSK ERFARING: Firmaet som har hatt jobben med å demontere kirkeorgelet har over 20 år med erfaring, her er det Pawel Styputkowski som går i gang med demonteringen av slitne magnet- transistorer.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Svelvik kirke vil stenge dørene fra den 24. januar til og med den 6. mars grunnet oppussing, samtidig har kirkekontoret fått nye lokaler i Storgaten 92 og begynner flyttingen den 1. februar.

DEL

Det er hektisk virksomhet i orgelrommet i Svelvik kirke om dagen, hvor det gamle kirkeorgelet har blitt demontert. Når denne jobben er ferdig i løpet av torsdagen, er det Svelvik Rotary som begynner på sin. De skal renovere det nedslitte orgelrommet, og skal skru av de gamle varmeovnene. Av den grunn vil kirken bli stengt i perioden uke fire til ni. Samtidig har kirkekontoret fått nye imidlertidige lokaler, og den første februar begynner de flyttingen bort til Storgaten 92. Det nye kirkeorgelet skal settes opp i uke ni og ti, forteller kirkeverge Bodil Haukaråsen.
HALV PRIS
-Dessverre var ikke det gamle orgelet i så god stand som den tyske orgelbygger hadde håpet, og salgsprisen ble av den grunn halvert. I stedet for 10 000 euro ble salgssummen på 5000 euro, forteller Haukaråsen.

Artikkeltags