Ravn Studio AS som står bak kommersielle suksesser som Englekræsj (PS) og Flåklypa (DS) har nå signert kontrakt med Terje Formoe om å lage det første DS-spillet om Kaptein Sabeltann.

Kaptein Sabeltann
er en av de største økonomiske underholdningssuksessene i Norge og det kommende DS-spillet vil gi nye generasjoner mulighetene til å oppleve denne kjente publikumsfavoritten. Det finns i dag ca 450 000 DS/DSi spill i Norge og det er regnet at rundt 300 000 av er i aktiv bruk. Ravns produksjon i samarbeid med Terje Formoe, vil bygges på Kaptein Sabeltanns spennende univers og bli utgitt i 2011.

Terje Formoe
er artist og forfatter på heltid. Født i Fredrikstad, men flyttet senere til Kristiansand, hvor han utviklet og skapte Kaptein Sabeltann. Det er til nå solgt et sted mellom 450.000 og 500.000 CDer og ca. 200.000 videoer av Kaptein Sabeltann. 5. juli gjør han comeback og for aller siste gang kan man oppleve Terje Formoe selv som Kaptein Sabeltann I Kristiansand Dyrepark.

Ravn Studio AS
er grunnlagt av og drives av Stine Wærn og Tinka Town i Drammen og er den eneste spillutvikleren i Norge som er lisensiert for alle plattformer; PC, IPhone, Sony Playstation, Nintendo DS/Wii og XBOX.

Ravns utgivelser så langt: "Naturbarna",TV-serie på NRK, "Snakeball", PS3/PSN (2007), "EngleKræsj" , PC (2008) Vunnet 2 priser: Gulstikka for Beste norske barnespill og Nordic Game Award for Beste nordiske barnespill. Og sist men ikke minst "Flåklypa Grand Prix" for Nintendo DS/DSi. (2010), Norges mestselgende DS-spill per dags dato.