Varmer opp foran kommunevalget neste år!

ORDFØRERKANDIDAT: Andreas Muri ble på nominasjonsmøte i Svelvik Høyre onsdag valgt til partiets ordførerkandidat ved det kommende kommunevalget. Foto: Svelvik Høyre.

ORDFØRERKANDIDAT: Andreas Muri ble på nominasjonsmøte i Svelvik Høyre onsdag valgt til partiets ordførerkandidat ved det kommende kommunevalget. Foto: Svelvik Høyre.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Svelvik Høyre er i full gang med forberedelsene foran neste års kommunevalg. Nominasjonsmøtet forleden valgte Andreas Muri som partoiets ordførerkandidat.

DEL

Nominasjonskomiteen har allerede tidlig gått ut med sitt enstemmige kandidatyur, så noen stor overraskelse ble det ikke akkurat under nominasjonsøtet forrige onsdag.
Dette til tross, Muri ser nominasjonen både som en tillitserklæring og som en utfordring for noen av de hjertesakene som naturlig nok vil komme til å prege valgkampen. Ett stikkord i så måte er den kommende kommunereformen (les; kommunesammenslåing, red. anm), der Svelvik Høyre allerede har flagget sitt standpunkt; de vil til Buskerud.
- Andre viktige saker som vil komme til å prege valgkampen?
- Naturlig nok kommuneøkonomien, slik at vi kan sikre et forsvarlig tjenestetilbud til de som trenger det mest i vår kommune. Dernest, og kanskje det aller viktigste; arbeide for å etablere et styringsdyktig borgerlig alternativt som kan erstatte dagens politiske kaos i Svelvik, sier Andreas Muri og fortsetter;
- Vi ønser å ftyrke kvaliteten i omsorgstjenestene slik at alle i Svelvik kan leve et verdig liv også når helsen svikter. Samt å satse på kunnskap i skolen for å gi alle som vokser opp i Svelvik et best mulig utgangspunk i livet, slutter han.

Artikkeltags