Gå til sidens hovedinnhold

Nye tider for politiet

Svelvik lensmannskontor legges inn under Drammen:

Artikkelen er over 4 år gammel

Politireformen inntar Svelvik fra 1 september.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I forbindelse med politireformen, vil det fra 1. september 2017 være endringer ved Svelvik lensmannskontor og kontoret vil sees som en enhet sammen med Drammen politistasjon. Fram til den endelige strukturen er satt en gang i 2018, vil tidligere lensmann i Svelvik Svein Helge Aas være kommunens politikontakt.

Utover det vil kontoret holdes åpent mandag og onsdag i tidsrommet kl. 0900–1400 – Her vil dere fortsatt treffe konsulent Tove Dyve Andersen og en politibetjent – bruk muligheten.

Som lensmannskontor har vi vært inne i en krevende tid med lite ressurser. Jeg som lensmann er derfor ekstra stolt og glad over den strålende innsats og fleksibilitet den enkelte ansatte har fremvist og at kontoret har klart å holde produktivitet oppe og fokus på publikum som det viktigste.

Jeg har tro på at Drammen politistasjon kommer til å være sitt ansvar bevisst og ivareta Svelvik på en god måte og ønsker derfor lykke til! Samtidig vil det være opp til Svelviks befolkning og kommunale funksjoner å kreve sin rett og sin tid og påse at dere får den oppmerksomheten og oppfølgingen dere fortjener og har rett på.

LES OGSÅ+: Forebygger vold

En takk til alle

Etter å ha vært lensmann for Svelviks befolkning i snart 4 år er det med stor takknemlighet og et visst vemod jeg nå takker av som lensmann. Samfunnet som helhet og Svelvik lokalt går inn i en ny tid. Jeg håper allikevel at Svelvik som samfunn klarer å beholde nærheten til hverandre og til dette vakre stedet.

Jeg vil spesielt få takke alle gode samarbeidspartnere i Svelvik kommune og andre aktører. Vi har fått til mye sammen! Vold mot barn, familievold og omsorgssvikt har vi fått satt søkelyset på sammen og fått løftet opp på et helt annet viktighetsnivå enn det var tidligere. Denne jobben må og skal fortsette – nå med politirepresentanter fra Drammen.

De beste ønsker sendes dere alle, enhver især;

Astri Johanne Holm

/ den siste lensmann i Svelvik.

Les også

Var ikke ønsket av kommunestyret

 

Kommentarer til denne saken