Innskudd i skattekisten

OMDØMME: Fra venstre nestleder i utvalget Inge Høyen, leder Kristin Surlien, Mari Tandberg og Tom Søgård fra «Byen Vår Drammen»

OMDØMME: Fra venstre nestleder i utvalget Inge Høyen, leder Kristin Surlien, Mari Tandberg og Tom Søgård fra «Byen Vår Drammen»

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag inviterte oppgaveutvalget for omdømmeprosjektet «Svelvik 2020» til åpent møte for å be om innspill til hva innbyggere i Drammen og Nedre Eiker bør/ønsker å vite om Svelvik før kommunesammenslåing, og hvilke målgrupper som bør prioriteres.

DEL

insendt artikkel:

– Vi er veldig fornøyde med oppmøtet i dag. Totalt 35 engasjerte innbyggere fra både Svelvik, Drammen og Nedre Eiker, som alle kom med gode forslag. Alt dette tar vi med oss videre i arbeidet, sier utvalgets leder Kristin Surlien.

LES OGSÅ+: Teknologisk velferd og dets muligheter

Inspirasjon

Møtet startet med et inspirasjonsforedrag av Tom Søgård og Mari Tandberg fra «Byen Vår Drammen» hvor de fortalte om hvordan de jobber med omdømme. De kom også med personlige innspill til oppgaveutvalget i form av deres inntrykk av Svelvik og tips til tiltak.

– Oppgaveutvalget bør fokusere på alt det fine Svelvik allerede har å by på, og jobbe med hvordan dette skal markedsføres og gjøres kjent for målgruppene man vil nå, sa Mari Søgård – som for øvrig er nyinnflyttet til Svelvik.

– At vi er invitert hit i dag viser at Svelvik er fremoverlente og veldig bevisste på at omdømme er et viktig arbeid. Måten alle innbyggere både fra Svelvik, Drammen og Nedre Eiker ønskes velkommen på til dette møtet viser en åpenhet som lover godt for den nye kommunen, sa Tøm Søgård daglig leder av «Byen Vår Drammen».

LES OGSÅ+: Fikk med seg nye innspill til friluftsliv og rekreasjon

Etter foredraget var det tid for idémyldring, og utvalgets medlemmer tok imot innspill og forslag fra de fremmøtte. Pratet gikk livlig i kommunestyresalen og det var stort engasjement å spore. Før utvalgets leder takket for oppmøtet orienterte nestleder Inge Høyen om veien videre fram til utvalget skal legge fram sin endelige rapport for Formannskapet 22. august.

1. juni vil oppgaveutvalget invitere til et nytt åpent møte hvor foreløpige forslag til tiltak presenteres og nye innspill tas imot. Man kan i mellomtiden følge oppgaveutvalgets arbeid på Svelvik kommunes hjemmesider og på Facebook-siden « Svelvik 2020».

Artikkeltags