Hans-Petter Christensen er ny rådmann

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hans-Petter Christensen (61) fra Lier ble i kommunestyret ble tirsdag ansatt som ny rådmann i Svelvik kommune fra 20. august 2018 til Svelvik blir med i nye Drammen i 2020.

DEL

Frem til  Christensen tiltrer ble kommunalsjef Anne Synnøve Horten i samme møte konstituert som rådmann. Leif-Arne Steingrimsen har siden juli 2017 vært rådmann i Svelvik kommune, men går nå over til  jobb i prosjektstaben for Nye Drammen. Steingrimsen skal jobbe med økonomi og etablering av styringssystemer for den nye kommunen.

Hans-Petter Christensen er en meget erfaren leder med lang erfaring fra kommunal sektor, men kommer til Svelvik fra stillingen som assisterende fylkesmann i Buskerud. Christensen har tidligere vært rådmann i Lier kommune i 12 år, Nedre Eiker kommune i 3,5 år, Hammerfest kommune i 3 år og Fosnes kommune i 4 år.

Ordfører Andreas Muri gir uttrykk for at kommunestyret er meget fornøyd med å ha fått på plass en erfaren og dyktig leder som skal lede Svelvik kommune i den siste fasen inn mot at Nye Drammen blir etablert. Muri er også godt fornøyd med at kommunalsjef Anne Synnøve Horten har tatt på seg ansvaret som konstituert rådmann i perioden fra Leif-Arne Steingrimsen sin fratreden til Hans-Petter Christensen begynner i august.

LES OGSÅ: Ny lederduo hos NAV

Ny lederduo hos NAV

Artikkeltags