Tirsdag morgen kom nyheten om at Svelvik rådmann Gro Herheim har takket ja til ny utfordring som prosjektrådmann/administrasjonssjef i Nordre Follo kommune.

LES OGSÅ: Padle i skjærgården

Setter pris på innsatsen

– Som ordfører har jeg satt stor pris på innsatsen Gro Herheim har nedlagt for oss, og de gode resultatene som de ansatte i Svelvik kommune sammen har skapt under Herheims ledelse, gjennom en svært krevende periode. Jeg har forståelse for at Herheim nå søker nye utfordringer, og ønsker henne lykke til i ny jobb. Herheim vil trolig fratre stillingen i Svelvik i august/september. Formannskapet i Svelvik startet mandag kveld arbeidet med å få på plass en god løsning for administrativ ledelse av Svelvik kommune fram til kommunesammenslåingen med Nedre Eiker og Drammen 1. januar 2020, forteller Andreas Muri ordfører i Svelvik.

LES OGSÅ: Gro Herheim vår nye rådmann

En spennende reise

– Jeg har i dag takket ja til jobben som prosjektrådmann/administrasjonssjef i Nordre Follo kommune (Ski og Oppegård kommuner). Jeg er takknemlig og ydmyk over at jeg har fått muligheten og tilliten til å være med å bygge en av Norges største kommuner – og gleder meg stort til å ta fatt. Men, jeg føler også et vemod over å skulle forlate Svelvik, med så mange kloke og dyktige folk som jeg har lært så utrolig mye av. Inntil vi sees vil jeg kort benytt anledningen til å takke for at jeg har fått muligheten til å være med på en av de mest spennende og lærerike «kommunereiser» som har vært gjennomført i nyere historie. Jeg har ikke ord for å beskrive hvilken glede det har vært for meg å jobbe for dere, sier rådmann Gro Herheim.