Vil du være med å hylle Andreas Skår Bjørnstad?

GULLGUTTEN: Andreas Skår Bjørnstad fikk bronsemedalje i sitt aller første Paralympics, og det ble personlig rekord på alle fire distanser. Nå inviterer Svelvik kommune til velkommen hjem fra Rio-fest.

GULLGUTTEN: Andreas Skår Bjørnstad fikk bronsemedalje i sitt aller første Paralympics, og det ble personlig rekord på alle fire distanser. Nå inviterer Svelvik kommune til velkommen hjem fra Rio-fest. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Svelvik kommune med ordfører Andreas Muri i spissen arrangerer onsdag den 21. september en velkomstfest for vår nye para-olympier. Kor og korps medvirker, og alle i Svelvik er invitert! Arrangementet blir på Samfunnshuset kl. 18:00.

DEL

Vi har alle sittet klistret foran tv-skjermene og fått med oss de store prestasjonene som Andreas har levert i Paralympics. Onsdag svømte Svelvikgutten seg inn til bronse! For en prestasjon! Vi kan nok ikke fatte hva som ligger bak av blod, svette og tårer.

Alt klaffet

Bjørnstad stilte i tre finaler, og på 400 meter fri klaffet alt da han svømte seg inn til en suveren bronsemedalje. Med tiden 4.53,61 forbedret han sin gamle rekord med over 5 sekunder!

I tillegg har det blitt tre andre norske rekorder.

Det er ikke bare at han svømmer bra, men han er en likandes gutt som gjør gode TV-intervjuer, og han har fått fans langt utover Norges grenser. Og så er han ekte Svelvikgutt.  

Ønsker du å hylle vår nye olympier så møt opp på Strømmbanen bak Samfunnshuset onsdag kl. 18. Da kommer Andreas med familie, trenere, venner og representanter for svømmeklubben. 

Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen Svelvik kommune.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken