Berger Kirkes Venner takker Foreningen Samhold

GLAD FOR PENGENE: Berger Kirkes Venner ønsker nok en gang å takke foreningen Samhold for pengene de har fått gjennom sju år. Pengene har gått med til opprustning og vedlikeholdsarbeider på kirken. Her er en av dugnadsgjengene fra 2017.

GLAD FOR PENGENE: Berger Kirkes Venner ønsker nok en gang å takke foreningen Samhold for pengene de har fått gjennom sju år. Pengene har gått med til opprustning og vedlikeholdsarbeider på kirken. Her er en av dugnadsgjengene fra 2017. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerI en sak i Svelviksposten om utdeling av penger 10. mars sier formann i foreningen Samhold, Walther Edvardsen, at Berger Kirkes Venner bør «være fornøyde med det dem har fått».

Det er viktig for oss at folk på Berger ser hvor mye vi har fått og hvor mye vi har gjort. På vegne av foreningen har jeg sendt takkebrev til Samhold hver gang vi har mottatt penger.

Nå vil vi også på denne måten takke foreningen Samhold, som har vært vår største økonomiske bidragsyter. I løpet av sju år har vi mottatt hele 446 250 kroner.

Foreningen Berger Kirkes Venner har som formål å samle inn penger som skal brukes til vedlikehold av Berger kirke.

Totalt har vi per utgangen av 2018 oversendt 1 400 951 kroner til Svelvik Menighet som betaling for opprustning og vedlikeholdsarbeider på kirken. I tillegg har BKV nedlagt 2 067 dugnadstimer i samme tidsrom.

Artikkeltags