Til Ullevål med luftambulanse etter arbeidsulykke

Foto:

En mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en arbeidsulykke på Jensen madrasser i Svelvik torsdag.

DEL

SVELVIK: – En arbeider har holdt på å montere eller ta ned en midlertidig hall. Der var det noen ståldragere som han har fått over seg, sier operasjonsleder i politiet, Christian Gulli.

– En slik ståldrager veier gjerne flere hundre kilo, sier han til NTB.

Han forteller at mannen, som er i 30-årene, har vært bevisst hele tiden og er hentet av luftambulanse.

– Politiet er fortsatt på stedet. Arbeidstilsynet er varslet og det vil selvfølgelig bli opprettet en sak fra politiets side, sier han.

Svelvik lensmannskontor skal se på saken. Foreløpig er det ikke klart hva som er årsaken til arbeidsulykken.

– Hva som ligger bak og hvorfor dette har skjedd får etterforskningen vise, sier Gulli.

Luftambulanse har forlatt stedet og mannen er kjørt til Ullevål sykehus. Gulli vil ikke gå nært inn på hva slags type skader mannen har fått.

– Det er klemskader og den slags. Det er det jeg kan si, sier han.

Drammens Tidendes fotograf på stedet opplyser at arbeidsulykken skal ha skjedd i hallen som blir bygget opp igjen etter brannen hos Jensen madrasser tidligere i år.

Direktør Jan Trygve Jensen opplyser at det ikke er en ansatt hos Jensen madrasser som er involvert i ulykken, men et eksternt firma.

Pressevakta på Ullevål sykehus opplyser at mannen var betegnet som alvorlig skadd da han kom inn til sykehuset. De opplyser ikke om skader utover dette.

Les om brannen her: Kraftig brann i industribygg – én person sendt til sykehus

Artikkeltags