Ungdommene vil ikke gå i tog

Artikkelen er over 1 år gammel

Kommunen vil at flere ungdomsskoleelever skal delta i 17. mai-feiringen, men ungdomsskoleelevene vil ikke gå i toget.

DEL

Selv om vinteren er i anmarsj, har kommunen allerede begynt å tenke på en annen marsj. Den som foregår 17. mai, selvsagt.

Formannskapet vedtok 20. november å nedsette en 17. maikomitee som skal planlegge neste års 17. mai-feiring. En del av det gruppa skal fokusere på er hvordan man i større grad kan inkludere ungdomsskoleelevene i i feiringen.

I den anledning er det undersøkt om det er ønskelig med et større ungdomsarrangement etter den formelle markeringen, og om ungdomsskoleelevene vil gå i 17. mai-tog.

Administrasjonen har vært i kontakt med både Elevrådet og Ungdommens kommunestyre (UKS) for innspill. Elevrådet laget en anonym undersøkelse blant skolens elever, der svaret ble at flertallet ikke var interessert i å gå i tog, men gledet seg heller til å se på toget fra sidelinjen.

UKS og Elevrådet var imidlertid positive til å arrangere noe for ungdommen i etterkant av den formelle markeringen, og kommer til å holde kontakten angående et slikt type arrangement.

LES OGSÅ: Hilden tror Sande VGS vil prioritere Sande-elever over Svelvik-elever etter kommunesammenslåingen

LES OGSÅ: Hilden tror Sande VGS vil prioritere Sande-elever over Svelvik-elever etter kommunesammenslåingen Et snev av mistillit til kommunestyret

Artikkeltags