Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten

Ine-Elise Høiby er ansatt som daglig leder og ansvarlig redaktør i Svelviksposten, og tiltrer stillingen 1. januar.

Ine-Elise Høiby er ansatt som daglig leder og ansvarlig redaktør i Svelviksposten, og tiltrer stillingen 1. januar. Foto:

Ine-Elise Høiby (30) kommer fra Drammens Tidende, hvor hun har jobbet som journalist og frontsjef.

DEL

Fra 1. januar får Svelviksposten ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Ine-Elise Høiby (30) har bakgrunn fra NRK, Dagbladet og Drammens Tidende.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Svelviksposten, og er stolt, spent og glad for muligheten jeg har fått. Det har nok vært den beste 30-årsgaven jeg kunne fått. Jeg har brukt flere dager på å la det hele synke inn, for det har føltes litt uvirkelig at jeg nå skal bli redaktør og daglig leder i avisa, sier Høiby i en pressemelding fra Amedia.

– Nå skal jeg suge til meg den siste kunnskapen fra kollegene og sjefene mine i Drammen, før jeg kjører ut til Svelvik i januar. Da er også Svelvik kommune slått sammen med Drammen og Nedre Eiker, og det blir utrolig spennende. Sammen med Guro, som er journalist i avisa – og Drammens Tidende – håper jeg å kunne løfte avisa ytterligere i forbindelse med kommunesammenslåingen, sier hun.

Styreleder Øyvind Bladt Hagen er svært fornøyd med ansettelsen:

– I Amedia er vi svært fornøyd med at Ine-Elise har takket ja til lederoppgaven i Svelvik. I Drammens Tidende har hun vist fram gode egenskaper som hun vil få bruk for i sin rolle i Svelviksposten. Jeg er trygg på at hun vil videreføre den gode utviklingen avisa er inne i, sier Hagen i en pressemelding.

Artikkeltags