Rikke (30) og Håkon (18) er Svelvikspostens nye frilansere

Håkon Aase Kristiansen (18) fra Svelvik og Rikke Hildal Gundersen (30) fra Oslo er nye tilskudd til Svelviksposten-laget.

Håkon Aase Kristiansen (18) fra Svelvik og Rikke Hildal Gundersen (30) fra Oslo er nye tilskudd til Svelviksposten-laget. Foto:

Svelviksposten har ansatt to nye frilansere - Rikke Hildal Gundersen (30) og Håkon Aase Kristiansen (18).

DEL

Det er mye som rører seg i Svelvik-samfunnet, og behovet for flere journalister til å dekke stort og smått i Svelviksposten melder seg stadig. Derfor er det hyggelig å kunne presentere to nye frilansere.

Håkon Aase Kristiansen (18) er lokal Svelvik-mann og har jobbet i Svelviksposten siden i våres. På den korte tiden har han rukket å dekke alt fra lynnedslag til vandreteater, og ser frem til enda mer.

– Jeg synes spesielt det er gøy med saker hvor det er noe som skjer og pågår i nåtid. For eksempel lynnedslaget - det hadde stor nytteverdi for nærmiljøet. Det var givende fordi det var noe folk gjerne ville lese, sier han.

Kristiansen går til vanlig studiespesialiserende på Sande videregående skole og bor på Grunden i Svelvik.

Ferdig med studielivet

Et enda nyere tilskudd er 30 år gamle Rikke Hildal Gundersen fra Oslo. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet - storbyuniversitetet, samt en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Ved siden av jobben som frilanser i Svelviksposten jobber hun også i Akershus Amtstidende i Drøbak.

– Nå er jeg ferdig med studielivet, og er på vei videre. Jeg liker å dekke det meste, og er nysgjerrig på stort og smått i samfunnet, sier hun.

– Hva tenker du om å jobbe som lokaljournalist på et helt nytt sted?

– Det er veldig lærerikt, men også litt krevende når man ikke kjenner området. På den annen side tror jeg også det er litt bra å komme inn og se ting utenfra, sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken