Rotary øker kvinneandelen

Nytt medlem: Mette-Marie Sagaard Lie sammen med Svelvik Rotaryklubbs president Thore Steffensen.

Nytt medlem: Mette-Marie Sagaard Lie sammen med Svelvik Rotaryklubbs president Thore Steffensen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mette-Marie Sagaard Lie ble tatt opp som nytt medlem i Svelvik Rotary, og blir med det en av klubbens 12 kvinnelige medlemmer.

DEL

På Svelvik Rotaryklubbs tradisjonelle torskeaften på Fabrikkjordet sist onsdag ble Mette-Marie Sagaard Lie tatt opp som nytt medlem i klubben.

Kvinneandelen er stadig økende i Rotaryklubben i Svelvik, og ligger nå tett opp til 1/3, samtidig som gjennomsnittsalderen på medlemmene er gledelig synkende.

Rotary er en verdensomspennende organisasjon med mer enn 1,2 millioner medlemmer i mer enn 200 land og regioner, og er engasjert i humanitært arbeid over et svært bredt felt over hele kloden.

– Å få engasjerte og positive individer til å bli Rotary-medlemmer er av vital betydning for handlingskraften framover mht. de humanitære formålsparagrafene som styrer Rotarys virksomhet, og er derfor viktig for klubbene å prioritere, skriver Svenn Oddli på vegne av Svelvik Roratyklubb.

Svelvik Rotaryklubb har 37 medlemmer, hvorav 12 kvinner, og er en aktiv klubb med deltakelse i mange prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken