Gå til sidens hovedinnhold

Sju nye korona-tilfeller

Sju personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Smitteveien er kjent for alle sju.

Dagens smittetilfeller berører én barnehage og tre skoler. Det er påvist smitte i Danvik barnehage, og både barn og voksne settes i karantene. Det er også påvist smitte ved Aronsløkka skole, Danvik skole og Galterud skole. Ved to av skolene settes både elever og lærere i karantene. Ved Danvik skole er elevene i karantene som følge av et tidligere tilfelle, men ytterligere én lærer settes i karantene.

Ingen av kommunens helseinstitusjoner berøres av dagens smittetilfeller.

– De to siste dagene er det påvist en god del færre tilfeller enn det vi hadde inn mot helgen. Vi kan selvfølgelig håpe at smittetallene går litt ned igjen, men vi antar i første omgang at de lave smittetallene har sammenheng med at det har vært helg. Vi har mange ganger sett lavere smittetall i helgene ettersom det også er færre som tester seg, sier smittevernoverlege Einar Sagberg i Drammen kommune.

Siden begynnelsen av mars 2020 har 3951 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Kommentarer til denne saken