Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir 22. juli-minnemarkeringen i kommunen

Torsdag 22. juli er det ti år siden tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Drammen kommune skal avholde en markering ved minnesmerket på Gamle kirkeplass for å minnes og hedre ofre og pårørende.

22. juli 2021 er det ti år siden tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Drammen kommune ønsker å minnes og hedre ofre og pårørende, og inviterer til en kort seremoni ved minnesmerket på Gamle kirkeplass.

Seremonien starter klokka 13.00, torsdag 22. juli.

Ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, forteller at det tas forholdsregler med tanke på smittevern.

– Det er viktig for oss at alle skal føle seg trygge og at smittevernet ivaretas, samtidig som at vi ønsker å tilby en verdig markering, sier hun ifølge Eikerbladet.

Markeringen vil begynne med en tale fra ordføreren selv, etterfulgt av en tale ved nestleder i Buskerud AUF Rebekka Hoksmo Olsen.

Deretter vil det bil kransenedleggelse og musikalske innslag ved Joseph Angyal.

Dersom en har spørsmål eller trenger noen å snakke med, skriver Drammen kommune at de har utvidet åpningstid på telefon for psykisk helse- og rusarbeid.

– Du kan ringe på 32 04 67 00 mellom klokka 09.00 og 17.00, skriver de på sine nettsider.

Uteteamet som driver sosialt oppsøkende arbeid for unge mellom 13 og 25 år er også tilgjengelig, både i Drammen sentrum og de ulike kommunedelene.

Kommentarer til denne saken