Slik kan du se Svelvik G19 bli kretsmestere: – Et fint tilbud

Svelvik G19 har gode sjanser til å bli kretsmestere kommende torsdag, og Svelviksposten skal servere abonnentene både livestream, bilder og sak.

Svelvik G19 har gode sjanser til å bli kretsmestere kommende torsdag, og Svelviksposten skal servere abonnentene både livestream, bilder og sak. Foto:

Førstkommende torsdag kan du se kampen som kan gjøre Svelvik G19 til kretsmestere – hjemme i sofaen på Svelviksposten.no.

DEL

– Det har vært et litt uvanlig år i år, og for alle sportsinteresserte har ikke 2020 blitt som man trodde. Vi tror mange er sulten på litt idrett nå, etter at det aller meste ble både utsatt og avlyst.

Det sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten, Ine-Elise Høiby. Torsdag klokken 19.30 sender nemlig avisen kampen mellom Svelvik G19 og Solberg 2 direkte på Svelviksposten.no.

Og det er ikke en hvilken som helst kamp abonnentene skal få servert:

– Svelvik G19 har én seriekamp igjen denne sesongen. Vinner de er de kretsmestere, og hva passer vel ikke bedre enn å gå «all in» denne torsdagskvelden? Vi gleder oss stort til å vise fram et av de mange idrettstilbudene i Svelvik, og vår aller første video-storproduksjon, sier redaktøren.

Alt du trenger å ha for å se kampen, er et abonnement på Svelviksposten. Har du ikke det, er det i disse dager tilbud på Svelviksposten +Alt, med fem kroner for fem uker. Direktesport finnes også som app til smart-TV og -telefoner, i tillegg til direkte i nettleseren din.

Kampen vil bli kommentert av Thomas Fahle.

– Fint tilbud

Svelvik-laget skal ha gode sjanser for å seire da motstanderlaget, Solberg 2, ligger i bånn av tabellen. Svelvik ligger øverst. I tillegg til direktesending på nettavisen vil Svelviksposten også være til stede under kampen og publisere både bilder og sak etter kampslutt.

Thomas Bingen i Svelvik IF tror sjansene bør være gode for seier på Solbakken på torsdag.

– Vi har en god sjanse og det ser veldig bra ut, sier han.

Det er lov å møte opp fysisk som tilskuer på Solbakken. Da blir man registrert for eventuell smittesporing, og man får en sprut antibak. Ellers synes Bingen Svelvikspostens direktesending er et godt alternativ:

– Jeg tenker det er et fint tilbud. Det begynner å bli kaldt på kveldene, og det kan være mange foreldre og besteforeldre som synes det er greit å sette seg ned inne med direktesending i stedet. Det er morsomt, og man kan nå ut til enda flere. Jeg håper dette er noe man kan gjøre – ikke bare nå, men med andre sportsarrangement i Svelvik, sier han, og avslutter:

– Vi er klare for kamp.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken