A-lagets første hjemmekamp: – Vi må bare beklage til de fremmøtte

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Første hjemmekamp fredag kveld. Fint vær, Rulnes hadde åpner kiosken, godt publikumsoppmøte. Bare synd at A-laget ikke møtte opp på samme måte som publikum og Rulnes i kiosken.

DEL

Vi hadde gledet oss veldig til første hjemmekamp og hadde lagt en kampplan som vi mente skulle fungere. Kampplanen fungerte en stund!

Eirik Salvesen ladet kanonen fra 20 meter og der sto det 1-0! Svelvik var i dytten og det meste fungerte bra, men Konnerud var kyniske og utnyttet to personlige feil, og vi kom bakpå. 1–2 til pause.

I pausen blir vi enig om å slå lengre og vinne andreballer rundt Konnerud sin 16 meter. Langballene blir sjelden slått og vi kommer ut av rytmen. Konnerud er gode og farlige på hver dødball og de kriger inn 2 mål. Martin Dammen scorer sitt mål nr. 399 på en corner og vi forsøker å gire om og sette en skikkelig sluttspurt, men Konnerud rir kontrollert inn seieren og vinner en velfortjent 2–4.

Som sagt er fotball ferskvare og takk Gud for det.

Vi må bare beklage til de fremmøtte for en laber prestasjon og lover til de grader å levere en helt annen forestilling neste hjemmekamp 18 mai kl. 19:00 mot Mjøndalen 2. Mjøndalen 2 er et meget godt lag med mange spillere som spiller til daglig i OBOS ligaen, men de skal få smake hvorfor gresset på Solbakken er fryktet i de fleste kretser!

Banens beste går til Nikolay Voss Brekke Hansen som spiller i en uvant venstre back rolle, men levere solid back spill og den 2 meter høye vingen til Konnerud var aldeles ikke grunnen for at Konnerud stakk av med alle tre poengene. Et lite lyspunkt på en grå dag.

SESONGENS KAMPER MED A-LAGET:

A-laget forsvarte seg med blod og svette

Jevnaker var hakket farligere

15-åring ble avgjørende for kampen mot Huringen

Serieåpning for A-laget: To spillere havnet på legevakta

Artikkeltags