A-laget forsvarte seg med blod og svette

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag reiste Svelviks A-lag til Golf or å møte topplaget Hallingdal.

DEL

Formann i fotballgruppa Runar Jenserud hadde leid minibuss og A og B-lagspiller Anders Johnsen, som også er ansatt på Kiwi Bjørnstad, hadde laget en fruktkasse fra Kiwi og premie til Quizen i bussen som gutta kunne nyte godt av på turen til Gol. Bussen gikk fra Shell i Svelvik kl. 15:15 og stemningen var på topp.

Etter noe søvn og en god levert Quiz, ankom vi Gol.

Etter en god oppvarming var gutta tente og hærfører samt kaptein Steffen Martinsen fyrte opp gutta før kampen.

Dommeren satt i gang kampen og de første 10 minuttene kunne det stått 3–3 etter en sjansebonanza som utrolig nok endte med null mål for begge lag.

Svelvik mønstret en 3-5-2 formasjon der Anders Johnsen startet på def midt. Anders var ruvende i luftrommet som en Boeing 737 og forsvars treeren med Steffen Martinsen, Christian Brun, Nicolas Nordengen og keeper Lars Magnus Johansen var solide i det defensive spillet og Hallingdal slapp lite til i første omgang. Svelvik derimot viste glimt av gammel storhet og en alltid spillersugen Martin Dammen som hadde 396 seriemål for Svelvik før kampen luktet 400 tallet.

Etter 16 minutter har hovmester Ander Johnsen stilt inn siktet og syr igjennom Martin Dammen som er iskald som alltid og overlister keeperen til Hallingdal. 1–0 TIL SVELVIK og mål nr. 397 for Dammen.

Svelvik fortsetter det gode spillet og etter 41 minutter er Anders Johnsen frempå igjen og finner Mads Pedersen i mellomrommet. Mats drar av en Halling og med kirurgisk presisjon finner han Martin Dammen som starter perfekt mellom stopperen og han gjør selvfølgelig ingen feil i avslutnings øyeblikket og øker til 2–0 samtidig som han noterer seg for mål nr. 398.

I pausen blir vi enige om å fortsette i samme spor og lykkes store deler av omgangen. Anders Johnsen, Tobias Carlsen, Eirik Salvesen, Mads Pedersen og Nicolay Voss Brekke Hansen legger ned en innsats som de kan være stolte av og er en stor grunn til at vi er så til grader er med i kampen.

Mot slutten blir vi sliten og Hallingdal scorer to mål og sluttresultatet blir 2–2. Vi forvarer oss med blod og svette og innsatsen er det ingenting å si på. Eirik Rønningen og Sivert Liang kommer inn mot slutten og bidrar med løpskapasitet og hjelper oss å dra i land 1 poeng.

Tobias Carlsen som er ny av året og har flyttet til Svelvik har virkelig funnet seg til rette både på banen og i spillergruppa. I dag var Tobias en av de viktigste bidragsyterne i overgangs spillet vårt da han vant ufattelig mange andreballer som gjorde av vi kunne gå rett i angrep istedenfor å løpe hjem og forsvare målet vårt.

Banens beste er vanskelig å velge i denne kampen da dette er en laginnsats vi kan være stolte av, men Tobias Carlsen, Martin Dammen, Steffen Martinsen og Eirik Salvesen får dele på denne da de leverer årsbeste.

Pizza i garderoben etter kampen og en jovial busstur hjem. Kampen er historie og vi gleder oss til første hjemmekamp 4 mai på Solbakken da Konnerud kommer på besøk.

Eirik Salvesen fylte 30 år når klokken slo 00:00 på veien hjem og bursdagssangen ble selvfølgelig sunget.

LES HVORDAN A-LAGETS TIDLIGERE KAMPER HAR GÅTT:

Jevnaker var hakket farligere

15-åring ble avgjørende for kampen mot Huringen

Serieåpning for A-laget: To spillere havnet på legevakta

Artikkeltags