Holen utlignet på overtid

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag gjestet Hallingdal Solbakken Stadion. Hallingdal er en av opprykksfavorittene i en tett 4. divisjon. 

DEL

MeningerHoveddommer Hans Egil Drolsum hadde med seg Yakub Karagøs og Tom Andre Sjelle på linjen. Kampen blåses igang og nok en gang er vi ikke helt oppe og nikker i åpningsminuttene. Hallingdal fester et lite grep om kampen og etter 16 minutter limer en Halling ballen i krysset. Flott scoring!

Men så tenner gutta til. En energisk Matias «Matta» Warp brøyter vei for gutta og hjelper laget å sette spillet høyere i banen. Midtbanen med Matias Warp, Eirik Salvesen, Stein Robin Waldenstrøm , Mats Pedersen og Steffen Martinsen jobber godt sammen og forsvaret med Thomas Brun og Nicolas Nordengen som stoppere. Ole Jenserud og Nicolay Voss Brekke Hansen på back står etter sånn vi får angrepsbrudd på Hallingdal sin halvdel.

Når bruddene kommer høyere i banen, er også veien kortere til motstanderen sitt mål. I det 24. minutt nyter vi godt av dette, og Thomas Brun slår en gjennombruddspasning som vår spiss Martin Dammen flikker nydelig igjennom til Mats Pedersen, som stikker nydelig i bakrom og kommer alene med keeper. Mats gjør ingen feil og curler ballen med innsiden i lengste! Flott scoring, 1-1, og game on!

Vi går til pause med stillingen 1-1 og blir enige om å gå for seier.

Vi gjør ingen endringer og andre omgang blåses i gang av Hans Egil. Kampen bølger i begge retninger og etter 52 minutter går Hallingdal noe ufortjent opp til 2-1. Vi gir oss ikke og fortsetter å trykke etter. Forvarer holder tett bakover, og Nicolay Voss Brekke Hansen som spiller back paralyserer vingen sin i to ganger førtifem minutter pluss tillegg. Stein Robin Waldenstrøm dominere for ente gang i sin dype def. midtrolle, og vinner stort sett alle dueller han er i. 

Gutta varmer opp.

Gutta varmer opp.

Vi gjør noen grep, og to unge lovende spillere, Marius Holen (16) og Eirik Rønningen (15), kommer inn for henholdsvis Mats Pedersen og Steffen Martinsen som begge må ut med diverse rusk i maskineriet. 

Svelvik opprettholder trykket og Eirik Rønningen er nær ved å utligne etter å blitt spilt fint gjennom av Eirik Salvesen. Martin Dammen kommer til noen gode muligheter, men ballen vil ikke inn. 

Kampen ser ut til å ende 2-1 til Hallingdal, men så skjer det.

Svelvik får corner. Eirik Salvesen står klar for å slå. Fyrtårna våre flyttes frem og tar oppstilling. Salvesen server en perfekt corner og på bakre stiger 16 år gamle Marius Holen til værs og stanger inn 2-2! Gutta stormer mot Holen for å gratulere og gleden er stor! Rett etter avspark blåser Hans Egil Drolsum av kampen og 1 poeng blir i Svelvik. 

Alt i alt en god kamp der vi fremstår som et lag og samholdet og tonen i laget er god. Ekstra morsomt er det å sette innpå to gutte spillere som setter sitt preg på kampen umiddelbart. All honnør til Rønningen og Holen. 

Neste kamp reiser vi til Konnerud for å stjele med oss 3 poeng hjem til Svelvik by. 

Banens best går til Nicolay Voss Brekke Hansen som leverer back-spill i veldig høy klasse. Det er en stor prestasjon av en 17 åring å ha så stålkontroll på vingen din samtlige 90. minutter pluss tillegg. 

Keeper Lars Magnus Johansen leverer nok en gang godt keeperspill og kan ikke lastes for noen av scoringene. 

3 poeng: Nicolay Voss Brekke Hansen 

2 poeng: Stein Robin Waldenstrøm 

1 poeng: Thomas Brun

Artikkeltags