Jevnaker var hakket farligere

TAP: Det ble tap for Svelviks A-Lag da de møtte Jevnaker på fredag.

TAP: Det ble tap for Svelviks A-Lag da de møtte Jevnaker på fredag.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Svelvik sitt A-lag dro til Jevnaker for å prøve å hente hjem 3 poeng.

DEL

Kampen ble sparket i gang og gutta med hærfører Thomas Brun i spissen skapte momentant sjanser. Nicolay Voss Brekke Hansen (17 år) hadde virkelig skrudd på turboen og var omgangens dominerende spiller. I sin høyre vingposisjon i 4-3-3 skapte han ubalanse for motstanderen store deler av omgangen. Svelvik produserte 4 store målsjanser før Jevnaker setter ballen i nettet midtveis i 1 omgang. Vi girer om og forsetter trykket.

Mats Pedersen og Martin Dammen må begge ut med skader og vi er nødt til å gjøre forandringer. Vi fester et trykk på Jevnaker og på neste dødball stiger Nicolay Voss Brekke Hansen til værs og sender avgårde en suser, en heading som keeper for så vidt reddet. Keeper gir retur og der dukker hærfører Brun opp og utligner til 1-1.

Vi forsetter det solide spillet og forsvaret og midtbanen løper mer enn Forest Gump gjorde i filmen med samme navn.

Jevnaker går opp i 2-1 ledelse, men vi gir ikke opp. Midtbanen med Eirik Salvesen (30 år) Thomas Brun (30 år), Tobias Carlsen (20 år) , Nicolay Voss Brekke Hansen og Sivert Liang (17 år) bryter angrepet til Jevnaker gang på gang og forer angrepet vårt igjen og igjen med gode baller. Spesielt vår høyre ving Nicolay Voss Brekke Hansen forsetter der han slapp i første og herjer i sin kantrolle. Han kommer stadig fri på kanten og får slått farlige innlegg, men skytset foran mål klarer dessverre ikke å omsette leggene til mål.

LES OGSÅ: – Fotball er ikke bare for gutter

Vi forsetter å skape sjanser og går for scoring, men dessverre for Svelvik smeller det i andre enden og vi taper til slutt 4-1.

Forsvaret vårt med Morten Fredriksen, Nicolas Nordengen, Magnus Glad og Christian Brun leverer en solid innsats gjennom hele kampen og kan ikke lastes for de siste målene da vi går for gull i en 3-4-3 formasjon og kaster folk i angrep i håp om å få med oss et poeng. LM har mange gode redninger i løp av kampen og får brynet seg på en del dødballer. Vår robuste venstre back Christian Brun er flyvende ving back siste 20 min og er stadig nede ved motstanderen sin 16 meter og server gode innlegg som det fort kunne blitt scoringer av.

Vi leverer en god match, men Jevnaker er hakket farligere innenfor 16 meteren i begge boksene.

Men som sagt tidligere. Fotball er ferskvare og kampen er heldigvis nå kun historie. Ny kamp fredag borte mot topplaget Hallingdal. Da skal kjerringa reises.

Banens beste går til Nicolay Voss Brekke Hansen. Konstant trussel mot Jevnaker-forsvaret og gode innlegg gjennom hele kampen.

LES SISTE FRA B-LAGET: Kollektiv svikt over hele fjøla

LES OM A-LAGETS TIDLIGERE KAMPER:

15-åring ble avgjørende for kampen mot Huringen

Serieåpning for A-laget: To spillere havnet på legevakta

A-laget klare for sesongstart – i år er alle spillerne fra Svelvik 

Artikkeltags