Serieåpning for A-laget: To spillere havnet på legevakta

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Første seriekamp er alltid en krig fra dommeren blåser i gang kampen, til siste spark på ballen.

DEL

Svelvik sitt A-lag reiste til Drammen tirsdag kveld for å gjeste Åssiden Stadion i strålende solskinn for serieåpning.

Dommeren blåser i fløyta og kampen er i gang. Det er stillingskrig der begge lag ligger å føler på hverandre. Dammen, Pedersen og Jenserud som utgjorde angrepsrekka vår denne kampen er stadig frampå og lukter på mulighetene som kommer. 

Det er Svelvik som scorer kampens første mål. Thomas Brun står klar for å ta et frispark i farlig posisjon etter kun 6 minutter. Thomas server ballen inn i feltet der 6 Svelvik spillere står klare til å ta duellen. Christian Brun, bror av Thomas, er mannen som får æren av å heade inn Svelviks første mål i serien 2018 etter en heroisk innsats som resulterte i mål.

Seier til Svelvik

Kampen vipper fram og tilbake der Åssiden har mye ball, men Svelvik ligger solid i formasjonen sin og har kontroll på kampen. 

Før pause scorer Svelvik 2-0, og selvfølgelig var det Martin Dammen som fikk siste spark på ballen etter et flott angrepsspill. 

Andre omgang starter, og Svelvik ligger fremdeles godt i formasjonen sin. Svelvik er farlig frempå mange ganger og Martin Dammen skulle mest sannsynligvis også hatt en straffe da han ble rivet ned av en Åssiden spiller på deres fem meter etter et flott innlegg fra Tobias Carlsen.

Abdul Ali måtte hjelpes av banen da Abdul og en Åssiden skallet hodene i hverandre etter ca. 60 minutters spill og måtte kjøres på legevakten. Vi krysser alle fingrene for at det går bra med begge to og vi får se de tilbake på banen om ikke så lenge.

Kampen ebber ut og Svelvik vinner 2–0 borte i første seriekamp.

LES OGSÅ: A-laget klare for sesongstart – i år er alle spillerne fra Svelvik

En enorm laginnsats

Banens beste var igjen veldig vanskelig å fastslå da dette var en enorm laginnsats der laget la ned mange mil sammen. Martin Dammen scorer på bestilling, forsvaret leverte en bortimot prikkfri kamp, LM holdt buret rent, samt resten legger ned en solid innsats. Men banens beste i dag går til Sivert Liang og Eirik Salvesen som begge jobber utrettelig på midtbanen både offensivt og defensivt. 

Takk til alle som møtte opp og støttet oss. B-laget med Weberg i spissen stilte mannsterke på tribunen og det settes stor pris på! 

Fotball er ferskvare og serieåpningen er historie. 
Ny kamp til fredagen. Da gjester Svelvik Huringen på Tofte Stadion. 

Artikkeltags