Vi tok samlet toget inn til Oslo, hvor vi fordelte oss på de forskjellige etappene rundt i Oslo. Vi hadde veldig god tid, slik at vi hadde mulighet til å bli kjent med etappen, og få en ordentlig oppvarming.

Mikslag

Det var et mikslag med 3 damer og 12 menn.Det var en av målsetningene til det nye styret som ble dannet for 2 år siden, at vi igjen skulle delta på denne stafetten. Som kjent stilte Nesbygda IF lag på denne stafetten fra sent 80 tallet og til utpå 2000 tallet. Det var til og med noen år vi hadde 2 påmeldte lag, hvor vi gjorde det veldig bra tidsmessig. Målsetningen i år var og skulle stille lag, og det greide vi med glans. Sluttiden 1.23.26 er vi alle meget fornøyd med.

Fra 16 til 53 år

Selvom flere trakk seg noen dager før stafetten, med skader og div. andre ting som kom i veien, hadde vi heldigvis noen superreserver som troppet opp på meget kort varsel. Vi hadde en stor spredning i alderen, hvor den yngste var 16, og den eldste var 53.

Satser også i 2015

Etter løpet tok en lystig og fornøyd gjeng, samlet toget tilbake til Drammen, Hvor de fleste av oss avsluttet kvelden med pizza og drikke. Jeg vil takke alle for en kjempeinnsats, jeg veit at alle ga jernet, og en spesiell takk til Lasse Syvertsen, som har gjort en utrolig jobb som logistikkansvarlig. Jeg håper alle har mulighet til og stille igjen til neste år, avslutter en meget fornøyd leder Nils Petter Grepperud.