Mandag var det Drammen FK som leder fjerde divisjon som gjestet Solbakken. Hjemmelaget som har hatt en liten poengtørke i det siste, trengte helst tre poeng mot serielederen for å holde seg inne i kampen om opprykk.

TOK GREP UNDERVEIS

SIF åpnet best og skaffet seg et par sjanser de første minuttene, så tok DFK over spillet. Det neste kvarteret ble DFK sitt. SIF presset høyt fra start, noe som viste seg å bli svært farlig mot et kontringsfarlig lag. DFK var flinke til og bruke bakrommet bak stopperne til Svelvik. Etter 15 minutter kommer de helt igjennom, og er alene med Lars Jensen, heldigvis for SIF går lobben i tverrliggeren. Etter det tar spillende trener John Reidar Jensen, og trekker laget sitt lenger tilbake på banen, og begynner presset på midtbanen, i stedet for femten meter inne på motstanderens banehalvdel.
Det hjelper, og sammen med at Lars Jensen spilte en av sine bedre kamper i mål, kan de gå til pause med 0-0.
Andre omgang er ganske lik den første, hvor DFK er flinke til å holde ballen i laget, men de klarer ikke å skape de store sjansene mot et kompakt SIF. Bare noen få minutter før slutt får Martin Dammen en flott stikker, og han benytter sjansen godt og sørger for at SIF vinner kampen 1-0.

SVELVIK IF

Lars J. Per Harald H, Nico N, John Reidar J, Matias L.W, Fredrik H, Tomas K.B.P, Steffen M, Martin D, Kennet K, Håkon F.A, Tomas T.

TABELL

SIF ligger nå på en femteplass på tabellen, men de neste to kampene er mot DBK og Solberg. Med seire mot de så kan SIF ta ferie på en tredjeplass.
Drammen FK: 9 8 0 1 41-13 28 24
Vestfossen: 9 7 2 0 31-13 18 23
Solberg: 9 6 1 2 27-9 18 19
DBK: 9 6 0 3 26-23 3 18
Svelvik: 9 5 1 3 29-14 15 16