Synne og Adrian danser seg til topps

Synne Skjelbred sammen med sin dansepartner, i standarddans under Nords Cup nr. 2 i Drammen denne helga. (Foto: DSD)

Synne Skjelbred sammen med sin dansepartner, i standarddans under Nords Cup nr. 2 i Drammen denne helga. (Foto: DSD)

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Synne Skjelbred, fra Svelvik og dansepartner Adrian Bjedila fra Skoger danset seg til en 4. plass - både i lantin og standard, under siste helgs Norges Cup nr. 2.

DEL

Synne Skjelbred, 11 år fra Svelvik, begynte å danse i Drammen Sportsdans klubb (DSD) i januar 2009. I juni 2010 fikk hun sin nåværende dansepartner Adrian Bjedila fra Skoger i Drammen.
De rakk å være med på skolekonkurranser og Østlandsserie 4, 5 og 6 i fjor i klasse Barn II rekruttering (barn som er 11 år). I år har de gått opp i aldersklassen Junior I rekruttering fordi Adrian, som er den eldste i paret, fyller 12 år dette året.

De har så langt i år konkurrert I Norges Cup nr 1 i Lillehammer 5. februar. Der de tok en flott 2. plass i standard dans og en 4. plass i latin. På Østlandsserie nr 1 i Lillehammer 6.februar tok de 5. plass i standard og 6. plass i latin.

Denne helgen har moderklubben DSD arrangert Norges Cup nr 2 19. mars. Adrian og Synne kom på 4. plass i både latin og standard. Det var meningen at de også skulle konkurrere i Østlandsserie nr 2, men de måtte melde forfall siden Adrian ble syk.

De trener latin hver onsdag i tribunebygget på Marienlyst, og har selveste Alexandra Kakurina som hovedtrener. Hver torsdag trener de standard dans på Berskaughallen på Åssiden. De har Thomas Kagnes som hovedtrener i standard, slutter Kristin Øvrum, som gjerne ser at danseinteresserte svelvikinger tar kontakt, om de har lyst å prøve seg...

Artikkeltags