Gå til sidens hovedinnhold

Tur-o-sesongen er allerede i gang

Artikkelen er over 4 år gammel

I helgen startet årets turorienteringssesong i Svelvikmarka med åpningsdag på Skalland og poster blir det helt fram til 17. september.

110 små og store var innom til og fra tur i marka. Denne helgen markerte åpningen av årets sesong, men det flotte med Turorientering er du kan ta postene akkurat når du vil, hvor du vil og hvor mange du vil. Helt fram til 17. september.

LES OGSÅ+: Vårspretten i Svelvik sentrum

Et samarbeid

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger Idrettslag, Nesbygda Idrettsforening samt Berger og Svelvik Orienterings-Lag. Det betyr at deltaker-konvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer.

Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i vår fine kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

LES OGSÅ: Minikonsert med Cilla L. Hector

Familiedag

Søndag 14. mai arrangerer Nesbygda Idrettsforening sin familiedag ved Mellomdammen. På veien kan små og store finne fram til 10 Tur-O poster.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. Altså noe for enhver. Deltakerkonvolutt er til salgs hos KIWI Bjørnstad.

Les også

Nå skal vi rydde strendene

 

Kommentarer til denne saken