Gå til sidens hovedinnhold

Bedre sent enn aldri – nå er orienteringspostene på plass

Artikkelen er over 3 år gammel

I år har det vært en flott skisesong, men det har den konsekvensen at vi ikke har fått hengt ut tur-o postene så tidlig som det vi ønsket.

Men nå er det klart og det blir åpning av årets tur-orientering i Svelvikmarka søndag 13.5 på Brentåsen. Parkering foregår langs veien opp mot snuplassen øverst i Mariås. Salg av konvolutter starter denne dagen. Etter denne dagen selges deltagermateriell hos Kiwi Bjørnstad.

Vi vil samtidig får takk for en flott sesong 2017. Vi er veldig imponert over de som har deltatt alle 40 gangene. Karl A. Hansen, Gerd Kleiv, Arne Kleiv, Marit Otterlei og Tormod Lislerud er de som har greid dette. Som sagt – dette er veldig bra. Håper dere fortsetter noen år til.

Vi får tilbakemeldinger på turene og det setter vi stor pris på. Samtidig så må jeg få benytte anledningen til å si noe om at vi ønsker at dette skal være ett tilbud for både små og store, spreke og ikke så spreke – ja alle sammen. Det kommer noen tilbakemeldinger fra noen som synes at postene er litt langt inne på skogen – men det er også en del som synes at dette er veldig bra. Nettopp fordi man får vært plasser som man vanligvis ikke er. Så vi fortsetter med å lage turer som går litt lenger inne i skogen også.

Når det gjelder samarbeidet med Nesbygda og Berger så har dette vært en suksess. Dette kommer vi også til å fortsette med. Store og små har kost seg i hele Svelvikmarka. Når alle kartene ligger i samme konvolutt, så ser vi at tilgjengeligheten blir mye større.

Jeg vil også få takke alle dere som i fjor hjalp meg med å henge ut og ta inn poster. Dette er en stor jobb som jeg ikke hadde klart uten dere: Joar, Håvard, Bjørn, Hans Marius og Hedda (som må være med) – tusen takk.

Vi gleder oss til ny tur-o sesong.

Kommentarer til denne saken