Eline (11) vant i sin klasse

Liten klubb gjør store ting: Eline Ekroll vant jenter 11 under Oslo skifestival i helgen. fOTO: bERGER il

Liten klubb gjør store ting: Eline Ekroll vant jenter 11 under Oslo skifestival i helgen. fOTO: bERGER il

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Berger ILs skiløpere utmerket seg under Oslo skifestival.

DEL

Oslo skifestival ble gjennomført under strålende forhold i nasjonalanlegget i Holmenkollen 20. januar. 2.200 startende i alderen 8–16 år var påmeldt til den 34. utgaven av Oslo Skifestival i Holmenkollen 20. januar.

Berger IL stilte til start med 5 utøvere, som fikk måle krefter med skiløpere fra hele Sør-Norge. Eline Ekroll var først ute av våre utøvere. Hun stilte til start med 126 jenter i klassen J 11år. Eline er vant til sterk konkurranse fra jentene i telemark- og vestfoldkretsen. At jentene i denne kretsen er harde å slå skulle vise seg også gjeldende i Holmenkollen. Eline kjempet med skivenninnene Ingrid Lie Sørensen fra Larvik og Hedvig Doksrød fra Runar om de første plassene. Eline gikk et kjempe løp og vant klassen 5 sekunder foran Ingrid med Hedvig på 4. plass.

I klassen G 13 år stilte vi med Jens Kristoffer Dyrdahl og Sivert Ekroll til start. De kjempet med 134 gutter og sekundene telte mye for plasseringen til slutt i mål. De jobbet seg godt gjennom hele løypa. Jens Kristoffer kjempet i tet med landets beste 13. åringer og endte på en meget sterk 9. plass. Sivert fulgte opp med en flott 20. plass. Jakob Kristoffer S Engedal har hatt en fin fremgang siden i fjor. Det var 139 startende i klassen. Jakob jobbet sterkt hele veien og gjennomførte et godt renn. Sist ut var Jørgen Dyrdahl. Han fulgte opp den gode innsatsen og ble nr. 8. av 103 gutter i G 15 års klassen. Vel gjennomført av alle 5 og vi er fornøyde over at en liten klubb som Berger kan vise seg fram i et stort skirenn.

KAMP OM SEIEREN: Det ble kamp om seieren i klasse 13 i Heddal TV cup.

KAMP OM SEIEREN: Det ble kamp om seieren i klasse 13 i Heddal TV cup.

Artikkeltags