Lagmestere i skyting

FELTSKYTING: Her gjør seniorskytterne seg klar til skyting med Anne Eastwood nærmest. Foto: Sande Skytterlag

FELTSKYTING: Her gjør seniorskytterne seg klar til skyting med Anne Eastwood nærmest. Foto: Sande Skytterlag

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Lokale skyttere leverte mange blinkskudd i feltskyting:

DEL

Geir R. Dregelid (kl. 2) ble lagsmester i feltskyting i kl. 2–5 da Sande skytterlag avviklet sitt lagsmesterskap lørdag, med fullt hus 30/16 treff. Tett fulgt av Bjørn Holmboe (kl. 4) med 29/17 treff.

LES OGSÅ+: Aktiv Strømmhelg

Fin dag på skytebanen

I kl. 1 var det Heidi Røed som vant med 19/7 treff i skarp konkurranse med Anne Eastwood som oppnådde 17/2 treff i sitt første feltstevne. Det ble skutt 6 skudd på 5 forskjellige figurer og avstander på grovfelten så det var en utfordring.

I den nye klassen NV vant Alf T. Torve med gode 26/9 treff, og også han hadde sin første erfaring med feltstevne.

I kl. rekrutt skjøt Maximillian Sand fullt hus, 30/18 treff og vant på det.

I kl. ER vant Emil Ivar Røed med 28/9 treff og nr. 2 ble Markus S. Holm med 24/6 treff.

MEDALJE: Maximillian Sand fra Svelvik mottok medalje og diplom. Foto: Sande Skytterlag

MEDALJE: Maximillian Sand fra Svelvik mottok medalje og diplom. Foto: Sande Skytterlag

Det ble en fin dag på skytebanen med et godt gjennomført arrangement. Det var muligheter for innskyting før mesterskapet startet opp, og når skytterne i hvert lag hadde skutt sine 30 skudd var det mulig å gå fram til figurene med lagleder som registrerte antall treff/innetreff og skytterne kunne med selvsyn se hvor de hadde truffet. Det var godt å ta en tur inn på skytterhuset etter endt skyting hvor Kristin vartet opp med vafler, kake, kaffe og brus til deltakere og støtteapparatet. Her var det resultatvisning så en kunne være à jour med plasseringene. En fin oppkjøring til samlagsstevnet i feltskyting som ble arrangert dagen etter og hvor en del av skytterne var påmeldt.

LES OGSÅ+: Klubbmesterskap i klassisk stil 2017

Samlagsstevnet

Samlagsstevnet i feltskyting for Drammen skyttersamlag gikk i Kongsberg i samarbeid Numedal skyttersamlag. Jondalen og Riflen/Skoger skytterlag var tekniske arrangører med bistand fra samlagets øvrige lag.

DIPLOM: Her er det Emil Ivar Røed som mottar sin medalje og diplom Foto: Sande Skytterlag

DIPLOM: Her er det Emil Ivar Røed som mottar sin medalje og diplom Foto: Sande Skytterlag

Våre unge skyttere tok med seg tre medaljer hjem. Maximillian Sand skjøt 26/8 i hovedskytingen og med 10/1 i finalen vant han rekruttklassen med 36/1 treff og mottok gullmedalje og diplom. Henrik F. Nilsen lå som nr. 2 etter hovedskytingen med 15/5 og han fikk 5/0 i finalen ble nr. 2 i klassen med 20/0 og fikk sølv. Det var en fin markering på egen fødselsdag.

Emil Ivar Røed ledet hovedskytingen i kl. ER med 23/12 og med 7/4 i finalen ble det seier med 30/4 treff og også han mottok gullmedalje og diplom. På seniorsiden plasserte Heidi Røed og Håvard Nielsen seg på hhv. 2. og 3 plass i kl. 1 med 9/1 og 6/1 treff i den utfordrende grovfeltløypa hvor det ble mange knepp å skru i forhold til vind og avstand.

Artikkeltags