Gå til sidens hovedinnhold

Drammen FK ble knust

Artikkelen er over 9 år gammel

Trener for Svelvik Tomas Bjerkan har vært godt fornøyd med treningen den siste tiden. Mandag åpnet de høstsesongen overbevisende.

Svelvik gikk ut i ett høyt press fra start, og presset Drammen FK 2 tilbake fra første sekund i mandagens fjerdedivisjonskamp. Svelviks spillere var meget gode i det høye presset, og Drammenserne fikk ikke ro på seg, til å spille seg ut og fikk dermed ikke muligheten til å slå lange baller mot sin raske spiss. Hjemmelagets første skåring kom ved Martin Dammen som utnytter en forsvarsfeil hos DFK 2 etter 11 min. 2-0 kom ved en meget bra corner av Steffen Martinsen som Tomas K.B. Pedersen header hardt i mål. Etter 36 minutter er Serufi Yakobo aggressiv og vinner ballen selv, og skårer sikkert fra skrå vinkel fra venstrekanten. Etter 38 minutter så kommer Per Harald Hagerup på ett sugende løp fra sin midtstopperplass og samarbeider med Eirik Salvesen, De leker seg inn i 16 meteren og Hagerup sikker foran kassa. I det 43. minutt får Svelvik straffe som Martin Dammen er sikker på.
Svelvik går til pause meg en meget fortjent 5-0 ledelse. Svelvik har latt ballen gå på få touch, med høyt tempo i pasningsspillet og et variert angrepsspill. Defensivt har de ikke gitt Drammen mye rom eller mulighet. En av de bedre omgangene laget har spilt i årets 4 div.

I annen omgang faller hjemmelaget mange hakk i balltempo, og mister totalt bevegelsen. Og på det defensive så mistet de førsteomgangens press i første forsvarsrolle, som resulterte i at DFK fikk slå lange baller mot raske Kim Roger Kristiansen. Allikevel vinner Svelvik også andre omgangen 3-2 etter to skåringer av Thomas Tørhaug og en fra Eirik Salvesen. Selv om Svelvik spiller en mye svakere omgang enn første omgangen, så var hjemmelaget overlegen i banespillet.

LAGET
Lars Jensen. Chrisander Hansen, Per H. Hagerup, Thomas K.B. Pedersen, Fredrik Dyve
Sindre Johnsrud, Abdulhakim Mohammed, Steffen Martinsen, Eirik Salvesen,
Niklas B. Hallèn, Tomas Tørhaug, Martin Dammen, Serufi Yakobo og Sondre.

Kommentarer til denne saken