Det gikk greit å komme seg til finalen

VINKER FORNØYD: Andreas Skår Bjørnstad vinker fornøyd opp til venner og familie på tribunen i Rio, etter å ha sikret seg finaleplass på 400 meter fri.

VINKER FORNØYD: Andreas Skår Bjørnstad vinker fornøyd opp til venner og familie på tribunen i Rio, etter å ha sikret seg finaleplass på 400 meter fri. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Dagens kvalifiseringsheat på 400 meter fri gikk akkurat etter planen for Andreas Skår Bjørnstad

DEL

Etter en rolig åpning, dro Andreas Skår Bjørnstad opp tempoet litt de siste hundre meterne og slo inn som nummer to. Det sikrer han bane 6 i dagens finale på 400 meter fri.

Finalen vil bli svært jevn virker det utifra dagens to heat. Her må Andreas S. Bjørnstad levere sitt ypperste for å kjempe om en medalje, for her var det flere som viste meget god form.  Andreas fikk fjerde beste tiden på 4:59:23, britene vant begge sine heat, som var litt forventet, selv om Michael Jones bare slo Andreas med et snaut sekund, slo han nok litt av.

I MEDALJEKAMPEN

Det ser ut som Andreas skal slåss om en bronsemedalje og kanskje et sølv, med ukrainske Marian Kvasnytsia 4:58:39, og argentinske Facundo Jose Arregui 4:59.35 og britiske Michael Jones. Jonathan Fox har nok kontroll på gullet, da han slo inn på 4:51:10.

Men vi krysser fingrene for at i finalen har Andreas Skår Bjørnstad spart et gir ekstra og virkelig skal kjempe om det edleste metallet også.

Den starter klokken 17:44, det vil si kl. 22:44 norsk tid. NRK starter kveldssendingen fra Rio klokken 2215.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken