Katrine og Nino ble klubbmestere

Vant: Nino Ariño (t.v.) vant herrer single-klassen. Her er han med Marius Paltto.

Vant: Nino Ariño (t.v.) vant herrer single-klassen. Her er han med Marius Paltto. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var godt oppmøte på helgens klubbmesterskap hos Svelvik tennisklubb.

DEL

Fra 31. august til 2. september arrangerte Svelvik tennisklubb klubbmesterskap for seniorer.

De var heldige med været, noe som kanskje var en av årsakene til god deltakelse. I klassen herrer single var det tolv påmeldte, og der var det Nino Ariño som trakk det lengste strået. Han forsvarte fjorårets tittel i single-klassen. Han spilte overbevisende i alle kampene sine, også i finalen.

Der vant han mot den lovende Marius Paltto, med 6–0/6–2.

Les også: Rykket opp til 2. divisjon

Få deltakere

Kun fire deltakere kjempet om seieren i dame single-klassen. Der var det til slutt Katrine Vie Bråthen som gikk seirende ut av kampene. Hun spilte meget godt i både semifinale og i finalen, og imponerte med sikkert og godt grunnspill.

Saken fortsetter under bildet.

Takk for kampen: Katrine Vie Bråthen (t.v.) og Birthe Bugge Lykke møttes til dyst i damer single-klassen. Bråthen gikk av med seieren.

Takk for kampen: Katrine Vie Bråthen (t.v.) og Birthe Bugge Lykke møttes til dyst i damer single-klassen. Bråthen gikk av med seieren. Foto:

I dame double-finalen møtte de rutinerte Marit Jensen og Katrine Vie Bråthen nykommerne Birthe Bugge Lykke og Vibeke Børven.

Det endte med seier 6–4/6–2 til Marit og Katrine.

Les også: Svelvikdagenes pilkastmestere

Heftig oppgjør

I herrer double ble det noen harde oppgjør. Semifinalen endte med at fjorårets mestere Marius Paltto og Odd Erik Helgesen måtte ut i en super tiebreak i tredje sett mot Tony Leknes og Audun Kleven, hvor tittelforsvarerne til slutt halte i land seieren med 10–8, knappest mulig margin.

I finalen møtte de deretter Nino Ariño og Per Ørnulf Steen, og etter et meget jevnt oppgjør var det Odd Erik og Marius som stakk av med seieren.

Marit Jensen og Audun Kleven møtte Nino Ariño og Vibeke Børven i finalen i mixed double-klassen, og der var det sistnevnte par som fikk en overlegen seier. De fikk en klar seier med 6–2/6–1.

Les også: Ola (18) i EM: – De fleste tenker nok ikke over hvor mye man må trene for å hevde seg i idretten

Artikkeltags