Svelvik Tennisklubb skal i 2018 arrangere Norges råeste Grand Prix turnering noensinne. Dette er andre gang Norges beste spillere kommer til Svelvik for å kjempe om pengepremiene. En av spillerne kommer til og med helt fra Australia, kan Audun Kleven fortelle.

18-21 Mai så smeller det i Svelvik, med Bertel O. Steen Grand Prix. Kvalifisering damer og herrer starter fredag 18.mai kl 17 og frem til og med lørdag kveld. Hovedturneringen starter søndag kl 1000. 16- tablå single herrer og 8 – tablå singler damer. 8- tablå double herrer og 4-tablå double damer.

– Vårt store hjemmehåp og trener Faustino Arino (Nino), ranket nr. 55 i double i Norge og nr. 51 i single, går for å vinne Grand Prix, sier Kleven.

Men Grand Prix-turneringen vil ikke bare være til glede for ihuga tennisspillere. Klubbens såkalte sosialminister, Tore Skognes, sier at det vil være mye moro for barn og voksne i løpet av helgen.

– På lørdagen vil det være stand fra mange utstillere på vårt anlegg, det vil være aktiviteter og familiedag der alle voksne og barn blant annet kan prøve tennis med vår trener Faustino Arino, og vi vil ha et festtelt med mat og drikke. På lørdag er det også konsert/Tina Turner show med Christina Meyer og Geir Langslet.

LES OGSÅ: En imponerende «fighter-vilje»