Den 27. august spilte Svelvik Tennisklubb sitt førstelag for herrer siste divisjonskamp mot Horten, hvor de vant med 5–1 i kamper. Dette avslutter dermed en strålende sesong, med tabelltopp og opprykk til 2. divisjon, hvor klubben igjen er blant de 30 beste klubbene i landet.

Laget har bestått av Franck Fog, Thomas Hanstad, Daniel Tomter, Ronny Jensen, Erik Fog og Espen Smedberg. De spilte i år i herrenes 3. divisjon avdeling Sør og var i pulje med; Tønsberg/Slagen, Holmestrand, Horten, Kristiansand 2, Arendal 2, Sandefjord og Porsgrunn. Målsettingen for neste år er at klubben for første gang klarer å etablere seg i 2. divisjon. Langsiktig mål er opprykk til 1. divisjon.

Lagets kaptein Franck Fog sier følgende om årets sesong, «I forkant av sesongen var målet å rykke opp, men at vi gjorde det med såpass god margin er en prestasjon. Alt i alt synes jeg at alle spillerne på laget gjorde en kjempeinnsats og spilte jevnt over veldig god tennis. På vegne av meg selv og klubben vil jeg takke alle sammen som stilte opp, altså spillere, tilskuere og de som stilte opp og jobbet med kiosken. Alt kombinert ga en meget god ramme rundt hjemmekampene.». Ikke bare var laget øverst på tabellen, men fire fra laget topper også spillerstatistikken. I 2.divisjon kan de nå møte lag fra hele Norge.

LES OGSÅ +: Fredrik Røste vant cupen

LES OGSÅ +: Svelvik blir sprekere

LES OGSÅ +: Pål er klar for jubileum