I strålende sol og varme og mange velspilte kamper, ble følgende vinnere og finalister kåret:

Klasse B Herrer Single: 1. Thomas Solberg, Nittedal TK. 2. Anders Haagenrud, Asker TK

Resultat: 6-0, 6–4.

Klasse C Herrer Single: 1. Tony Leknes, Asker TK. 2: Jacob Winger Eggen, Vestre Bærum TK Resultat: 7-5, 6–0

Klasse B Herrer Double: 1. Thomas Solberg og Anders Haagenrud, Nittedal TK og Asker TK. 2: Audun Kleven og Espen Smedberg, Svelvik TK

Resultat: 6-3, 6–4

Dameklassene ble dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte.

LES OGSÅ+: Første EM runde kjørt

Lokale spillere

For våre lokale Svelvik-spillere, ble det en del fine plasseringer. Hovedtrener Daniel Tomter endte på en fin 3. plass i Klasse B Single. Siste deltaker ifra Svelvik TK i Klasse B Single var vår juniorspiller Martynas Belickas (15). Han gjorde en kjempe innsats mot sine eldre motstandere og fikk verdifull turneringserfaring. Spennende junior som Svelvik TK helt sikkert vil få se mer av.

I Klasse C Herrer Single gikk Espen Smedberg helt til semifinale hvor det ble tap mot Jacob Eggen. Sterk prestasjon av Espen å ta seg så langt i turneringen.

I Klasse B Double fikk vi et Svelvik TK-par i finalen. Igjen kunne Espen ta med seg edelt metall, hvor makker var ingen ringere enn styreformannen i klubben, Audun Kleven. Mye bra spill i turneringen fra de to. Et annet Svelvik-par som tok seg et stykke var Daniel Tomter og Jan Pedersen. Dessverre sa det stopp i semifinalen mot Solberg og Haagenrud.

Alt i alt var dette en vel gjennomført turnering med mye bra tennis og aktivitet. Selv om størrelsen av turneringen ikke var som Grand Prix turneringen de arrangerte i mai, var det godt å se at standarden på turneringen var like god.

LES OGSÅ+: Ble norgesmester i accordion klassisk musikk

Banen stenges

- Nå er uteanlegget på Ebbestad stengt i juli. Vi skal endelig få lagt det nye dekket på banene, som vi håpet å få klart før vårens Grand Prix men været var ikke bra nok. Så etter ferien blir det samme dekket her som de bruker i blant annet Australian open, sier Audun Kleven leder i tennisklubben.