(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Det melder Strømsgodset fotball i en pressemelding på hjemmesiden sin.

Det var søndag at Strømsjordet orienterte styret i Strømsgodset toppfotball om at han trekker seg som styreleder med umiddelbar virkning.

Lindseth Andersen vil frem til sin siste arbeidsdag ivareta daglig leders arbeidsoppgaver.

I pressemeldingen de har sendt ut mener både daglig leder og styreleder at det er best for alle parter å tre til side for at nye krefter kan komme inn for å løfte Strømsgodset tilbake til der klubben ønsker å være.

Drammens Tidende har snakket med Ivar Strømsjordet søndag kveld. Les intervjuet her:

Styret vil umiddelbart igangsette prosessen med å få på plass en permanent løsning for daglig leder.

Drammens Tidende har snakket med fungerende ny styreleder, Elisabeth Lohk, søndag kveld. Les intervjuet her:

Pressemeldingen fortsetter:

«Varslingssaken er fortsatt under prosess, men vil bli avklart så raskt styret har fått grunnlaget for å behandle saken. Det forventer vi skjer i løpet av neste uke.

Når det gjelder ansettelse av ny trener og sportslig leder vil også dette være en viktig oppgave – men vi er fornøyde med den midlertidige løsningen slik at styret nå i første omgang ønsker å prioritere og få igangsatt prosessen med å ansette ny daglig leder.

Elisabeth Lohk, nestleder i styret, vil fungere som midlertidig styreleder inntil ekstraordinært årsmøte er avholdt for å få på plass et fulltallig styre, samt ny styreleder.

Styret ønsker å være tydelig på at vi erkjenner at klubben står i en vanskelig og utfordrende situasjon etter de siste ukers hendelser, men at vi nå ser fremover. Styret vil ta seg nødvendig tid til å gjøre en grundig og god jobb for at både det sportslige og administrative fungerer til det beste for klubben»

Saken oppdateres!

LES OGSÅ:

Strømsgodsets daglige leder Dag Lindseth Andersen åpner opp om behandlingen av varslersaken.

Godset-sjefen åpner opp om varslersaken: – Konklusjonen ventet om få dager

Krisa forsvant ikke med Henrik Pedersen: - Her holder det ikke med plaster