Audun kan bli årets idretts-ildsjel i Vestfold

Nominert: Audun Kleven kan skilte med 30 år i styret i Svelvik tennisklubb. Nå er han også blant de nominerte til årets ildsjel i vestfoldidretten. Arkivfoto: Kent Stian Håkonsen

Nominert: Audun Kleven kan skilte med 30 år i styret i Svelvik tennisklubb. Nå er han også blant de nominerte til årets ildsjel i vestfoldidretten. Arkivfoto: Kent Stian Håkonsen

Tennisklubbens leder er nominert for sin innsats for tennisen i Svelvik.

DEL

Årets ildsjel i Vestfold-idretten skal snart kåres. Det skal gjøres av Tønsbergs Blad, gjennom en avstemning på egen nettside. Svelvikingen Audun Kleven er en av de sju nominerte.

Kleven er leder for Svelvik tennisklubb, et verv han har innehatt siden 2002. TB skriver i sin omtale at han er nominert for sin store innsats for tennissporten i Svelvik de siste 25 årene.

– Det er en ære. Nominasjonen kom veldig overraskende på, men det er veldig gøy, sier Kleven.

Les også: Rykket opp til 2. divisjon

Lang fartstid

I tillegg til å være nominert til ildsjelprisen, kan Kleven i år feire 30 år som styremedlem i tennisklubben. Han gikk nemlig inn i styret allerede som 16-åring, i 1988.

– Det er jo hyggelig å få litt anerkjennelse. Jeg har sittet i styret i 30 år og vært leder siden 2002, så jeg har lagt ned mange tusen timer med arbeid.

Det er engasjementet for selve sporten som har drevet ham, alle disse årene.

– Jeg har vært med og bygd opp klubben nærmest fra bunnen av. Siden jeg ble leder i 2002 har vi vel gått fra en 60–70 medlemmer til rundt 300 nå. Det har vært en fantastisk interessant reise. Jeg har alltid ønsket at flest mulig skal spille tennis, så jeg blir glad bare av at vi får et nytt medlem, sier ildsjelen.

Han kommer til å være til stede under prisutdelingen, som finner sted under Idrettsgallaen i Tønsberg 3. november.

Hvis du vil stemme, må du være raskt ute: Siste frist for å stemme er i dag, 29. oktober. Du kan stemme her.

Les også: Katrine og Nino ble klubbmestere

Artikkeltags