The Link avlyses

Foto:

Korona-viruset setter en stopper for arrangementet.

DEL

Helgas utgave av The Link avlyses. Det forteller Knut Thomas Brenne i The Link. Arrangementet skulle være deres niende i rekka, men nå blir det altså ingenting av.

Mandag kveld skrev arrangøren på sine nettsider at de foreløpig ikke ville avlyse, men at det ville bli tatt en løpende vurdering utover uka.

The Link har i all hovedsak deltakere fra Svelvik, men det kommer også deltakere fra andre deler av landet.

- Etter å ha nøye fulgt utviklingen i korona-situasjonen og gjennomført en grundig risikovurdering, har vi i Svelvik Kultur og Aktivitetsforening valgt å avlyse The Link - Unitity, skriver Brenne i en uttalelse til Svelviksposten.

Avgjørelsen er tatt på bakgrunn av Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for avvikling av arrangementer.

– Vi tar denne beslutningen med hensyn til våre deltakere og andre berørte sin sikkerhet. Vi ber om tid til å løse alle praktiske oppgaver, og vil komme tilbake med praktisk informasjon i løpet av kort tid. Vi vet mange har gledet seg til LAN og er utrolig lei oss for dette, skriver Brenne og ber om at alle henvendelser rettes til arrangøren på e-post.

Solgte ut på rekordtid

For drøye to måneder siden solgte The Link ut samtlige billetter på rekordtid, og gledet seg svært mye til å arrangere et nytt LAN.

– Vanligvis har vi brukt flere uker, kanskje fire-fem, på å selge ut, sa Brenne den gang.

De 160 billettene fikk altså så vidt se dagens lys, selv om arrangørene ikke hadde gjort noen nevneverdig stor jobb med å promotere salget.

Det var mange som skulle bidra til at datafesten kunne gjennomføres. Små og store aktører, både i og utenfor Svelvik, sørget for at LANet kunne ha det beste av det beste.

– Vi har en egen ergoterapeut som tilrettelegger blant annet, fortalte Brenne for en drøy måned siden.

I tillegg hadde de fått dataskjermer, internett, pølser og annet fra forskjellige næringsdrivende.

The Link drives på frivillig basis, og de er 35 personer som jobber i «crewet». I tillegg har de mange frivillige utover dette.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken