Gå til sidens hovedinnhold

Tolv nye korona-tilfeller

Tolv personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Ti av dem er nærkontakter av tidligere påviste tilfeller, mens den er ukjent for de siste to.

Ved Øren skole og Drammen videregående skole er det påvist smittetilfeller som medfører karantene for elever og lærere. Ved Gulskogen barnehage er det påvist ett tilfelle, og dette medfører forlenget karantene for noen personer.

Ingen av kommunens helseinstitusjoner berøres av smittetilfellene som rapporteres i dag.

Tre av tilfellene i dag knyttes til id-feiringer.

– Det har vært relativt mange som har testet seg de siste dagene, og det er veldig positivt at vi har høye testtall etter en langhelg som den vi har bak oss. Heldigvis er det også mange som får svar på testen med beskjed om at det ikke er påvist smitte. Vi er selvfølgelig glade for at vi ikke har nok en dag med veldig høye smittetall, selv om 12 nye tilfeller også er nokså høyt, sier kommuneoverlege John David Johannessen i Drammen kommune.

Siden begynnelsen av mars 2020 har 4235 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Kommentarer til denne saken