(Drammens Tidende)

SVELVIK: Politiet og ambulanse var på en privatadresse mandag kveld etter melding om en voldshendelse mellom en mann og en kvinne på stedet. Det melder politiet på Twitter.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 16.55.

Rundt klokka 17.20 opplyste operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt at de hadde fått kontroll på situasjonen.

Hevdet seg knivstukket

Kort tid etter meldte politiet på Twitter at en person var skadet.

– Hevder seg stukket med kniv, fremstår ikke alvorlig skadet, skrev politiet.

Personene har ifølge politiet en relasjon, og en av dem bor på stedet.

Ikke alvorlig skade

Klokken 18 opplyste Groth at de snakket med de involverte partene og ville ta en konkret vurdering om hva som skjedde. Han opplyste at det var snakk om en episode med kniv, men ikke at det var noe alvorlig skade.

– Vi skal snakke med de to involverte, og få deres versjon av hva som har skjedd. Så får vi se hva som skjer, sier Groth.

Kvinnen er i 50-årene og mannen er i 40-årene, ifølge Groth.

Væpnet aksjon

Politiet på stedet, Eirik Johansen politibetjent, forteller at det var en væpnet aksjon.

– Siden det var en situasjon her med kniv var det en del patruljer som rykket ut, og vi var bevæpnet. Begge de involverte var delaktige, og begge er kjent for politiet fra før, sier Johansen.

Han forteller at de har tatt en person med inn, og en person sjekkes av helsevesenet.

Rundt klokka 20.45 skriver politiet på Twitter at mannen som ble stukket med kniven er lokal og kjent for politiet fra før. Han hadde nå blitt undersøkt av lege for en liten stikkskade og blitt kjørt til arresten grunnet gjentatte brudd på besøksforbud overfor kvinnen på stedet. Det var ifølge politiet kvinnen som stakk mannen med kniv.

– Saken etterforskes videre, skriver politiet på Twitter.