Vy dropper Komfort-tilbudet på Østlandet

GJØR ENDRINGER: Vy dropper å ha en egen klasse for komfort. Nå kan alle reise med disse vognene.

GJØR ENDRINGER: Vy dropper å ha en egen klasse for komfort. Nå kan alle reise med disse vognene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vy dropper fra høsten av Komfort-tilbudet på Østlandet og erstatter ordningen med et utvidet setereservasjonstilbud.

DEL

(Tønsbergs Blad) Istedenfor å få en mer behagelig reise samt tilbud om både kaffe, te og aviser skal det nå bli andre boller, ifølge Aftenposten.

Alle skal nå få adgang til vognene, og Vy kommer til innføre muligheten til å kjøpe enkeltbilletter til seter fra høsten.

Slike setereservasjoner er fra før innført som et prøveprosjekt på Gjøvikbanen (R30) og vil fra høsten også gjelde strekningene mellom Lillehammer – Drammen (R10), Eidsvoll – Skien (R11) og Halden – Oslo S (R20), som alle er på Østlandet.

Regiontogene som går over lengre strekninger, som Bergen, Bodø, Stavanger og Trondheim vil ikke bli berørt av endringene.

– Når vi ser på hvor mange som bruker Komfort-tilbudet opp mot det totale antall reisende, ser vi at komfortvognene ikke utnyttes til det fulle, sier kommunikasjonssjef Gina Scholz i Vy i en pressemelding.

Er det ledige seter, kan alle som vil sette seg der. De må imidlertid være forberedt på å flytte på seg om det kommer noen som har reservert dette setet på en senere stasjon.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken